Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Vi förbättrar Apple!

Appen Photosane för iOS släpptes i veckan. Apple har i iOS8-appen "Bilder" tagit bort funktionen "Kamerabilder", vilket störde oss och många andra användare världen över, så vi beslöt oss för att snabbt göra en bättre version av Apples produkt. På en vecka skapades Photosane från idé tills dess att den låg i Appstore. Allt gjordes in-house, t.ex gränssnitt, utveckling och grafik. Från det att appen skickades till Apple för godkännande så blev den godkänd efter endast 22 timmar! Vi gjorde även en liten reklamfilm, i en enda tagning. Ingen redigering har gjorts förutom intro, text-overlay och musik. Ladda ned Photosane från App Store nedan

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se