Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Interaktiva notifieringar i iOS 8 förenklar interaktiv reklam

Med den nya funktionen "Interactive notifications" i iOS 8, kan man följa kundens reaktion på reklam/utskick via notifieringar. Notifieringsfönstret har två till fyra knappar, varav en kan vara t.ex "Läs mer" och den andra "Nej tack!". Företaget som sände ut notifieringen kan få direkt feedback när användaren trycker på någon av knapparna.

Notifieringar kan vara specifika för varje person och man kan även göra A/B-tester för att se vilket meddelande som fungerar bäst. Sänd olika varianter till några användare först, analysera resultatet och sänd sedan ut det stora utskicket. Det krävs att man bygger en smart backend för att dra nytta av interaktiva notifieringar. iOS 8 släpps nu på onsdag (17/9).

Läs mer här: 
What Apple iOS 8 Notifications Mean for Merchants
http://www.ecommercebytes.com/cab/abn/y14/m09/i10/s03 
http://urbanairship.com/products/whats-new

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se