Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Kikkoman gör Vine-challenge under temat #taframdetbästa

Under december kommer Kikkoman att bjuda in till Vine-challenge där alla matintresserade kan dela med sig av sina kunskaper. Följ utvecklingen på www.taframdetbästa.se eller sök på #taframdetbästa i Vine-appen.

"Idag används Kikkoman oftast som "topping", d.v.s. du häller på det efter att maten är klar. Vad många inte känner till i Sverige är att Kikkoman är en fantastisk smakförhöjare som verkligen tar fram de bästa smakerna i den mat du lagar på ett helt annat sätt än vanligt salt."

- Annica Karlsson, Kock, Arvid Nordquist HAB

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se