Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Kikkoman Sverige lanserar "Världens snabbaste kokbok"

Tid är idag bristvara och till vardags är det många som letar inspiration till kvällens middag. Därför släpper nu Kikkoman Sverige "Världens snabbaste kokbok" där ingen matlagningsinstruktion är längre än 6 sekunder. Kokboken tar sin start i Vine-appen. 

"Mycket av den matinspiration som finns tillgänglig idag är både lång och krånglig. För att mottagaren snabbt och enkelt ska få en bra uppfattning av hur en rätt görs och vad den innehåller valde vi att använda Vine-appen när vi spelade in kokboken. Här visar vi hur du gör t ex långkok på 6 sek, 3-rätters på 18 sek och fredagsmys på 6 sek."

- Monica Wadell, Nordisk Produktchef, Arvid Nordquist HAB.

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se