Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Supporter.com väljer Peacock.

Supporter.com är en ny spelförmedlare (affiliate) som ger tillbaka en del av sin förtjänst till idrotten. Är du en supporter som gillar spel om pengar och samtidigt vill stötta dit lag i vått och torrt? Då är supporter.com något för dig. 

"Det är en otroligt spännande lansering. Både jag och David har jobbar väldigt mycket med spelbolag genom åren och de har länge sökt efter sätt att erbjuda långsiktiga emotionella värden istället för kortsiktiga bonusar. På det här sättet bygger både spelare och spelbolag ett djupare engagemang för idrotten, något som är bra för alla."

- Johan Dannemann, Peacock

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se