Peacock Advertising Agency

It's not what you look at that matters. It's what you see.

"Vi hjälper företag och organisationer att växa i en ständigt uppkopplad och föränderlig värld."

Peacock hälsar "appexperten" Tommy Westerberg välkommen.

Tommy har flera egna appsuccéer i bagaget, varav en visades i Apples reklamfilm redan 2009. Förutom det har han även 20 års erfarenhet av systemutveckling både i Sverige och utomlands så det Tommy inte vet om teknik, det är inte värt att veta.

"Tommy är renässansmänniska och en viktig byggsten i nya Peacock. Han är ett tydligt exempel på en av de mixade kompetenser som vi vet kommer att ha stor betydelse för våra kunder (och för oss) i framtiden. Det här är Tommys första byråjobb."

- David Schwieler, VD

 

© Black Peacock AB. Drakens Gränd 2, 111 30 Stockholm.

 +46-709380426   hello@peacock.se